maanantai 21. joulukuuta 2009

Joululahja viikko 3

Ihanaa Maanantaita!!
Olet ihanassa on riittänyt hommia koko viikon ja joulukalenterin arvonta suoritettiin vasta tänä aamuna ;) Joten osallistumis aikaakin oli tällä kertaa vähän enemmän.
Joulukalenterin kolmannen viikon palkinto on Hiustenleikkaus Olet ihanassa + valitsemasi wellan tuote. Tämän palkinnon voitti tällä viikolla Laura!!
Mahtavaa, että joulu on näin lähellä ja viimeinen joulukalenteri viikko on alkamassa ihan pian. Kirjoittelen siitä kuitenkin lisää vasta illalla ;)

Loppuun vielä ihania rentoutumis vinkkejä osallistujilta..

Rakkaiden ihmisten seura
Elämän hetket, jolloin voin tuntea olevani stressittömässä tilassa...
Nautiskelu
Turvallisuus
Onnellinen olotila
Unohtumattomat hetket
Tasapaino
Upeat Unet
Matkustelu
Ilon pisarat
Nauru
Elokuvat
Nukkuminen piikkimatolla....

" Tietenkin hyvä keino rentoutua on olet ihanassa käynti Lisäksi siisti koti ja kynttilät palamassa, silloin on rento olo ja tunnelma. Lisäksi vielä ylijoella kunnon rentouttava loma, ilman suurempia menoja. "

"Yksinkertaisesti hyvä seura, hyvää musiikkia, ruokaa, juomaa ja hyvä olo fyysisesti (ei ole kipeä, niska jumissa tms) ja lopuksi tietysti pehmeääkin pehmeämpi sänky on paras tapa rentoutua! :)"
-Jooga -Piirtäminen
-Tanssiminen -saunominen
-leffa/teatteri tms.. -KYLPY-Kahvi..
-Spa-hemmottelu, hieronta, manikyyri jne.
-Aurinko -Hyvä ruoka
-SUKLAA -Meri
-Luonto -Mummila
-Mun perheen Bichon Frisé -koira Eetu
-hyvä shoppailureissu..

"Ainakin itsellä toimii sellainen herkullinen rentoutumisen resepti, että tekee joskus koko illan pelkästään omia lempijuttuja! Ihan jotain pieniä asioita mistä aina haaveilee, mutta ei välttämättä ole aikaa tehdä. Ainakaan kaikkea yhtäaikaa ;)Ainakin näin joulun alla on ihana tunnelmoida iltaisin kotona (kun päivän työt on tehty). Voi sytyttää sata kynttilää, pistää suosikki musiikkia soimaan, tehdä kasvo ja hiusnaamiot, upottaa jalat lämpimään jalkakylpyyn, lukea romanttista kirjaa, syödä suklaata ja valmistaa hyvää teetä jouluisilla mausteilla (kaneli, inkivääri, neilikka)...Superhemmottelua kerrakseen! Tuntuu 100% luxukselta, jos tekee kaikein liioitellusti nautiskellen ja kiireettömän hitaasti ü "

"Parhaita rentoutumiskeinoja ovat esimerkiksi laatuajan viettäminen ystävien kanssa, hyvän aterian nauttiminen hyvässä seurassa, leffaan meno, pitkä vaahtokylpy. Perään vielä Ihanan hemmotteluja niin aijai :) "

Olet ihana,
Suvianni

1 kommentti: