tiistai 29. maaliskuuta 2011

Varpaankynsien geelaus

kuva:http://www.jolikauneus.fi/?a=hoidot&b=jalka
Varpaankynsien geelaus tarkoittaa oman kynnen päälle tehtävää vahvistusta, UV-kovetteisella geelillä. Kynteen ei lisätä pituutta eikä tippejä ja geelikerros on ohut, joten lopputulos on käytännöllinen , luonnillinen ja miellyttävä. Varpaankynsiä voidaan myös koristella kuten rakennekynsiäkin. Sosituimpia ovat erilaiset ranskalaiset lakkaukset sekä kevään kirkkaat sävyt.
Hyvin hoidetut, pehmeät jalat ovat tärkeät. Varsinkin kesäaikaan, jolloin kävellään avonaisilla sandaaleilla tai jopa ilman kenkiä. Varpaankynsien geelauksella kynsistä tulee vahvemmat sekä tasaisemmat ja lisäksi geelillä voidaan peittää varpaankynsien keltaisuutta. Luonnon kynsi pääsee kasvamaan geelin alla vapaasti.
Geelatut kynnet ovat luonnolliset ja huolitellun näköiset.
Geelaus kestää varpaissa siistinä, oman kynnen kasvusta riippuen, noin 1,5-2 kuukautta. Tämän jälkeen geelatut kynnet voi joko huollattaa tai kasvattaa pois.

Huollossa kynnet lyhennetään, karhennetaan ja siistitään  sekä kynsinauhat hoidetaan, kuten ensimmäiselläkin kerralla, jolloin tulos on jälleen täysin uudenveroinen. Kun haluat luopua varpaankynsien geelauksesta, kannattaa kynnet lyhentää ja ohentaa viilaamalla, jolloin uloskasvattaminen on huomaamattomampaa. Kynsilakka ei vahingoita geeliä, mutta kynsilakanpoistoaineen on suositeltavaa olla asetonitonta.

Hoida sinäkin varpaasi kevät kuntoon ;)


Olet ihana, 
Suvianni & Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti