tiistai 19. huhtikuuta 2011

HeavenlyLashes


Olet ihanassa nyt herkille silmille omat ripsienpidennys tuotteet! 
Tervetuloa kokeilemaan HeavenlyLashesin herkkien silmien liimaa ja kuituja. 


HeavenlyLashes-ripset ovat allergisoimatonta, 100% polyesterkuitua, joka on rakenteeltaan erittäin pehmeää, joustavaa, mustaa sekä luonnonripsen kaltaista kuitua, joka on tyvestä paksumpi ja kärjestä ohuempi, aivan kuten luonnollinenkin ripsi. HeavenlyLashes-ripsikuidut ovat erittäin kevyitä ja kiiltäviä ripsikuituja, jotka ovat nimenomaan tarkoitettu ripsipidennysten tekemiseen. Juuri kuidun keveys, yhdessä erinomaisen ohuen kiinnitysaineen kanssa, tekee HeavenlyLashes ripsistä kestävät ja todella upeat käyttää.

Kuiduissa ei ole suurta eroa Lash Be Longin omiin ripsiin mutta isoin ero on herkkien silmien liima. Musta Herkkien silmien liima ei sisällä ollenkaan höyryjä ja on täysin hajuton. Valitettavasti pysyvyys on hieman huonompi, noin 2-3 viikkoa. Pysyvyys on kuitenkin jokaisen kohdalla henkilökohtaista. 
Ripsikuitu liimataan noin 1mm päähän ripsirajasta, joten kiinnitysaine eikä ripsipidennys ole lainkaan kosketuksissa ihoon.  Jokainen ripsikuitu kiinnitetään yksittäin luonnonripseen. 

Tilattavissa on monta eli pituutta (7-15mm), ripsikuituja (J-, B-, C- ja D-kaari) sekä paksuudet luonnollisesta ripsikuidusta (0,10) aina ultra-paksuun kuituun (0,30) asti. 

Liikkeellä pidän normaalisti luonnollisinta 0,10 paksuutta ja c- kaaren ripsiä. Ehdottomasti myös muita pituuksia, kaarevuuksia ja paksuuksia voidaan tilata asiakkaan toiveiden mukaan :) 

Kaikkien ripsienpidennysten hinnat samat! 

Aurinkoisia päiviä :)
Suvianni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti