perjantai 3. helmikuuta 2012

Vanhojen tanssi vinkkejä..

Omista vanhojen tansseista onkin kulunut jo tovi ja tyylikin on muuttunut niin paljon... : )

Ajattelin kirjoitella muutamia hyvin vinkkejä, joita on hyvä ottaa huomioon kampausta ja meikkiä ajatellen.
Tärkein on tietenkin se puku. Puvun valinnan jälkeen on helppo ruveta suunnittelemaan kampausta ja meikkiä. Nykyään jotkut tytöt saattavat käydä jopa koemeikissä tai koekampauksessa.
Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, koska jos on hyvät idet ja niistä kuvat on kampauksen ja meikin teko todella helppoa. Yhdessä on tärkeänä päivänä helppo alkaa tekemään, jos suunnitelmat ovat selvät!
Katsele siis netistä ja lehdistä paljon kuvia.

Kampausta ajatellen on hyvä ottaa huomioon omien hiusten pituus ja väri. Kampauksen tulee kuitenkin kestää koko päivän, mieluusti pitkälle yöhön ja joillakin jopa seuraavaan päivään. Hiukset voivat hyvin olla joko auki tai kiinni. Kumpikin saadaan pysymään ja kestämään hyvin. Mieti mikä sinun kasvoillesi ja pukuun sopisi parhaiten. Voit myös miettiä halauatko hiuksiin koruja tai muuta "koristelua" esimerkiksi letein. Hiuksissa linja voi olla hyvin juhlava, rento, simppeli, koristeellinen. Ihan mitä itse haluat :) Voit aina kääntyä myös kampaajan puoleen näissä asioissa,
jos et itse tiedä tai osaa päättää. Jessica on super taitava kampauksissa ja tärkein on vain luottaa, että lopputulos on hyvä!

 Meikkiä suunnitellessa on hyvä ajatella kampausta. Muista, että on kyse juhlameikistä, joten meikki saa olla vahva mutta huomioi meikissä aina oma tyylisi! Korostaa ei tarvitse liikaa! "Pääosassa" voi olla huulet tai silmät. Mieti millainen meikki sopisi pukuusi ja mikä sopii sinun kasvoillesi.
Pohja on aina kuitenkin kaikkein tärkein, kun meikkiin tehdään hyvä pohja hyvillä tuotteilla meikki kestää takuulla aamuun saakka. Meikillä viimeistelet tyylisi juhliin sopivaksi ;)
                                                                                                                   

Varata laukkuusi kampa, pari pinniä, pikku lakka, valokynä, puuteri, huulipunan ja poskipuna.
ps. muista myös täydelliset tanssikengät! ;) Tomsin matalat "ballerinat" on todettu täydellisiksi tossuiksi pitkän yön jammailuun!!1 kommentti:

  1. Ihanaisia ideoita ja nuo Tomsit on kyllä käytännössä todettu tosi hyvksi "loppuillan" tanssikengiksi :)

    VastaaPoista