maanantai 25. marraskuuta 2013

Maxcara- kestomaskara


"Wake up with make up!"


Kestomaskara on aivan uudenlainen ripsikäsittely, jolla saat näyttävyyttä, väriä ja pituutta ripsille, mutta lopputulos on luonnollinen.
Ripsiin ei laiteta mitään lisäyksiä, ainoastaan päällystetään, joten käsittely ei vahingoita eikä rasita ripsiä. Käsittelyllä on siis näyttävämpi tulos kuin kestovärjäyksellä mutta luonnollisempi kuin ripsienpidennyksillä. Väriä voidaan laittaa esim. vain yksi kerros jos haluat lopputuloksesta todella luonnollisen tai pari kerrosta jos toivot näyttävämpää lopputulosta. 
Ripset taivutetaan ennen värin levitystä. Vahvoihin ja paksuihin ripsiin suosittelen ripsipermanenttia alle, että taivutus on pysyvämpi.
Käsittely kestää ripsissä vähintään kolme viikkoa ja on vedenkestävä. Maskara kuluu luonnollisesti ripsistä pois ja sitä mukaan kun omat ripset uusiutuvat. Ripset eivät vaadi minkäänlaista kotihoitoa. 
Kestomaskara on hyvin siedetty ja sopii herkkäsilmäisille. Etenkin monille, jotka ovat allergisoituneet ripsienpidennyksille. ( väri sisältää pieniä määriä akryyliä ) 

OHJEET KÄSITTELYN JÄLKEEN!
- Älä kastele silmiä 12h 
- Älä käytä öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita
- Vältä 24h kuumaa. Esim. kovaa saunomista.
- Älä poista itse. 

Tutustumishinta nyt  vuoden loppuun 40€ !! 
Permiksen kanssa yhteishinta 80€ !!
Kestomaskara alaripsiin ripsienpidennyksen yhteydessä 6€ 
Räpsyterkuin,
Suvianni 

1 kommentti:

  1. Pysyykö todella kaarevana kuivuttuaan? Minulla on super suorat, ehkä jopa hieman alaviistoon kasvavat räpsyttimet ja haaveilin ripsienpidennyksistä ulkomaanreissua silmällä pitäen, mutta nyt tämä kuulostaisi vieläkin paremmalta! Ripsienpidennykset kun tuppaavat vähän roikkumaan silmieni yllä.

    VastaaPoista