torstai 6. helmikuuta 2014

Vanhojentanssi vinkit!

Ajattelin kirjoitella muutamia hyviä vinkkejä, joita on hyvä ottaa huomioon kampausta ja meikkiä ajatellen. Tärkein on yleensä puku. Puvun valinnan jälkeen on helppo ruveta suunnittelemaan kampausta ja meikkiä. Nykyään jotkut tytöt saattavat käydä jopa koemeikissä tai koekampauksessa.
Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, koska jos on hyvät ideat ja niistä kuvat on kampauksen ja meikin teko todella helppoa. Meikkiä ja kampausta on mukava alkaa tekemään jos suunnitelmat ovat selvät.
Katsele siis netistä ja lehdistä paljon kuvia ja ota ideat mukaasi. 
Meille voi kuvia lähettää vaikka jo etukäteen sähköpostilla.


Kampausta ajatellen on hyvä ottaa huomioon omien hiusten pituus ja väri. Kampauksen tulee kestää koko päivän, mieluusti pitkälle yöhön ja joillakin jopa seuraavaan päivään. Hiukset voivat hyvin olla joko auki tai kiinni. Kumpikin saadaan pysymään ja kestämään hyvin. Mieti mikä sinun kasvoillesi ja pukuun sopisi parhaiten. Voit myös miettiä halauatko hiuksiin koruja tai muuta "koristelua" esimerkiksi letein. Hiuksissa linja voi olla hyvin juhlava, rento, simppeli, koristeellinen. Ihan mitä itse haluat. Voit aina kääntyä myös kampaajan puoleen näissä asioissa, jos et itse tiedä tai osaa päättää. Jessica on super taitava kampauksissa ja tärkein on vain luottaa, että lopputulos on hyvä!

Meikkiä suunnitellessa on hyvä ajatella kampausta. Muista, että on kyse juhlameikistä, joten meikki saa olla vahva mutta huomioi meikissä aina oma tyylisi. Korostaa ei tarvitse liikaa! "Pääosassa" voi olla huulet tai silmät. Mieti millainen meikki sopisi pukuusi ja mikä sopii sinun kasvoillesi.
Pohja on aina kuitenkin kaikkein tärkein, kun meikkiin tehdään hyvä pohja hyvillä tuotteilla meikki kestää takuulla aamuun saakka. Meikillä viimeistelet tyylisi juhliin sopivaksi!Ennen tärkeää päivää on hyvä huollattaa ripsienpidennykset, kynnet ja värjätä/leikata hiukset siistiksi. Tanssiparia kannattaa myös muistuttaa parturista ja parran ajosta ;) 

Jos otat suihkurusketuksen ennen tansseja kannattaa se tehdä pari päivää ennen juhlia.

Edellisenä iltana pese hiukset ja kuivaa ne. Ei liikaa hoitavia tuotteita. Lisäksi kannattaa kuoria kasvot ja huulet, laittaa kasvovoide ja ottaa pitkät yöunet!!! :)
                                                                                                                   
Varaa laukkuusi kampa, pari pinniä, pikku lakka, puuteri, huulipunan ja poskipuna.


OLET IHANASSA VIELÄ MUUTAMA AIKA JÄLJELLÄ 14.2 
ELI VARAA HETI OMA AIKASI JOS SINULLA EI SITÄ VIELÄ OLE !

Suvianni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti