tiistai 7. huhtikuuta 2015

Hemmotteluhoidossa

Olin jokin aika sitten Olet Ihanassa hemmotteluhoidossa. Ensimmäiseksi sain jalkaani tossut, jonka jälkeen istahdin tuoliin hierottavaksi.  Hoidossa pääasiassa oli intialainen päähieronta, mutta myös hartiat ja kasvot saivat oman osansa. Rentouttavan musiikin soidessa taustalla ja Jessican tehdessä päähierontaa vaivuin niin rentoutuneeseen tilaan, että vähältä piti ettei sylissäni ollut kamera pudonnut. 

Kuka kuvaa ja mitä :)

Hemmotteluhoito voidaan sovittaa kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Itselläni oli niin sanotusti koko hoito eli alkuun tehtiin intialainen päähieronta, värjäys kasviväreillä, hiusten pesu, energialeikkaus sekä lopuksi hiusten kuivaaminen kampaamalla. Hemmotteluhoito voidaan tehdä kuitenkin myös ilman värjäystä ja/tai leikkausta.

Jessican koulukaveri Erika ekokampaajakoulusta viimeistelee hennakäsittelyä Jessican valmistellessa käärettä hiuksiini.

Näin asiakkaan näkökulmasta ja yli puolen vuoden käyttökokemuksen jälkeen olen ollut hyvin tyytyväinen ja jopa hieman yllättynyt kasviväreillä värjäämisestä. Ainakin omille hiuksilleni ne ovat sopineet mainiosti ja hiukseni ovat mielestäni jopa paremmassa kunnossa kuin aikaisemmin tavallisilla hiusväreillä värjätessä. Värin vaikuttaessa päänahkaa ei kiristele, kuumota tai ole ollut muitakaan epämiellyttäviä tuntemuksia. Värien sopivuudesta itselle ja muustakin mieltä askarruttavasta kannattaa kääntyä Jessican puoleen.

Lämmittävä kupillinen sitruuna-inkivääriteetä

Lopputuloksena rentoutunut ja virkistynyt olo sekä väripiristyksen saaneet hiukset. 

Suosittelen lämpimästi ihanan virkistävää hoitoa. Jos tarvitset piristystä omaan kevääseesi, niin kannattaa kääntyä Kankurinkadulle ja Olet Ihanaan!

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti