tiistai 13. lokakuuta 2009

Aromahieronta

Heissan ihanat!

Ajattelin kirjoitella teille nyt hieman lisää aromahieronnasta, koska niin moni on siitä kysellyt. Millaista se on, miten se vaikuttaa, millaisia öljyjä käytetään jne. jne.

Aromahieronnassa käytettävät eteeriset öljyt ja erilaiset hierontaliikkeet rentouttavat täydellisesti ja hoidon jälkeen on ihanan levollinen olo. Asiakas valitsee haluamansa hieronta öljyn toivomansa vaikutuksen mukaan, esimerkiksi: virkistävä, rentouttava, lihaskipuja hoitava, nestekiertoa parantava tai öljyn voi valita ihan vain tuoksun mukaan.

Eteeriset öljyt imeytyvät hieronnassa ihon kautta elimistöön ja hoitavat kehoa solutasolla asti. Eteeriset öljyt vaikuttavat myös hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen. Eteeriset öljyt poistuvat kehostamme yleensä 8-24 tunnissa.


Hieronnassa käytettävillä eteeristen öljyjen tuoksuilla on oma tehtävänsä. Jokainen tuoksu vaikuttaa meidän ihmiskehoomme eri tavalla. Kokonaisvaltainen hoito rentouttaa sekä kireät lihakset, että mielen. Lopputuloksena sinulla on rauhallisempi ja rentoutuneempi olo ja mieli.

Hieronnalla ennaltaehkäistään ja hoidetaan mm. liikarasituksesta ja stressistä johtuvia vaivoja, sairauksia sekä laukaistaan lihasjännityksiä ja lievitetään erilaisia kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitoimintaan.

Hoito sopii erityisen hyvin mm.:

- Stressivaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

- Masennukseen ja muihin ahdistustiloihin

- Unettomuuteen ja nukkumisvaikeuksiin

- Aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja selluliitin hoitoon

- Erilaisiin vatsavaivoihin ja ruuansulatushäiriöihin

- Erilaisiin iho-ongelmiin

- Hormonaalisiin oireisiin, esim. PMS

- Vastustuskyvyn nostamiseen

- Tai jos haluat vain tulla rentoutumaan ja hellimään itseäsi!!

Aromahieronnasta voivat hyötyä lähes kaikki mutta muutama kontraindikaatio hoidoilla on.
Muista myös aina se, että hoitoon tulemisen syy ei tarvitse olla huono kunto vaan hoitoon kannattaa ja pitääkin hakeutua välillä ihan vain ennalta ehkäiseväti ja hemmottelu- mielellä!!
Hoito ei sovi:

- Raskaana oleville tai imettäville ( Huom. tällöin ei tule käyttää aromaöljyjä mutta hieronta onnistuu muuten, juttele hierojasi kanssa asiasta ja kysy lisää )

- Ei sädehoitojen tai kemoterapian aikana

- Ei flunssan tai muiden infektioiden aikana, ei antibioottikuurien aikana

- Ei alkoholin tai muiden huumausaineiden alaisena oleville

- Sydämen- tai munuaisten vajaatoimintaa sairastaville

Hoidon alussa juttelemme vaivoistasi, oireistasi, mielialastasi ja kaikesta, mitä haluat kertoa. Muista kuitenkin aina rohkeasti mainita sairauksistasi jos hierojasi ei niitä tiedä. Näiden tietojen perusteella sinulle ehdotetaan muutamaa eteeristä öljyä. Sinun nenäsi tekee kuitenkin sen viimeisen päätöksen.

Olet ihanan aromahieronnassa käytetään korkealaatuisia eteerisiä öljyjä ja laadukkaita luonnonmukaisia pohjaöljyjä- jotka nekin ovat jo sinänsä hoitavia.

Tarjolla 30 minuutin, 60 minuutin ja 90 minuutin aromahieronnat.

Huom!! Voit myös valita esimerkiksi pelkän aromajalkahieronnan, joka on esimerkiksi ihana ja rentouttava yhdistelmä pedikyyrin kanssa. Aromahieronnat ovat myös erinomainen lahjaidea.

Tämän syksyn tarjouksena aromajalkahieronta 15e !!! Tule hellimään ja hoitamaan itseäsi aromahoidolla!!

Olet ihana, Suvianni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti