maanantai 26. lokakuuta 2009

Kuukauden luottotuotteet- lokakuu!!

Vielä ehtii sateisen lokakuun puolella kirjoitella meidän luottotuotteista..

Elikkäs...
Itse Syksyllä ja varsinkin, kun talven puolelle mennään sujautan kasilaukkuuni ehdottomasti Ciaten Miss Rich käsivoiteen. Esittelin kyseisen tuotteen aiemminkin blogissa http://oletihana.blogspot.com/2009/09/ciate.html


Mutta rasva ansaitsee lisää hehkutusta. Omat kädet kun alkaa ilmojen viiletessä tuntua hiomapaperilta niin käsirasva kulkee aina mukana. Itseltäni löytyy jos jonkinlaista käsirasvaa mutta ehdoton suosikki on tämä!

"Miss Rich Käsivoide on tarpeellinen, jos haluaa käsiensä tuntuvan silkkisenpehmeiltä. Se on täynnä Shea-voita, joka sulaa iholle saaden sen tuntumaan pehmeältä ja kosteutetulta. Avokadoöljy sisältää suuria määriä vitamiineja, jotka auttavat ihoa säilyttämään elastisuutensa. Tämä rikas, mutta rasvaton voide on rikastettu aprikoosin ydinöljyllä ja E-vitamiinilla, jotta se suojaisi ihoa paremmin. Aktiiviset proteiinit pitävät yllä ja kehittävät terveitä kynsiä."
Vinkki: Kun kätesi tuntuvat erityisen kuivilta. Levitä miss rich käsivoidetta illalla tuhti kerros käsiisi ja anna imeytyä yön yli. Todella ravitseva ja kosteuttava hemmottelu käsillesi."

Jessica puolestaan ajattelee hiuksia, tottakai ;)
Hänen luottotuotteensa on ehdottomasti näin syksyllä ja talven alla Wellan Lifetex extra rich hair ends elixir. Pieni pullo mutta paljon hoitoa! Todella hyvä latvahoito, joka korjaa huonokuntoisia latvoja, ravitsee ja antaa kiiltoa. Käy myös kampauksien kiiltoviimeistelyyn.
Jessica kertoi myös hyvän vinkin, jos kasvatat hiuksiasi tai olet niitä, jotka eivät raaskisi leikata "turhan usein" hiuksia niin tuote on juuri huippu hyvä sinulle. Hiusten pituudesta ja paksuudesta riippuen tarviset noin 5 tippaa latvahoitoa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Ei huuhdota pois.



Ehkä näistä parista tuotteesta saitte vähän vinkkiä ja tietenkin nämä tuotteet löytyy Olet ihanan hyllystä jos itse innostuit!

Olet ihana,
Suvianni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti