maanantai 21. marraskuuta 2011

Moikka ihanat!

Marraskuu on taas hujahtanut hurjan nopeasti ja pian ollaan jo joulukuussa.
Itse olen ollut pian 2 kuukautta todella kiinni eräässä tv-projektissa, josta voin tarkemmin 
kertoa sitten vuoden vaihteen jälkeen. Kiitos super paljon kaikille kärsivällisille ja ihanille asiakkailleni, jotka olette jaksaneet odottaa viestejäni ja soittoja. Yritän vastata teille mahdollisimman nopeasti ja aina, kun vain ennätän kalenterin päähän. Kiitos, kun olette olleet joustavia ja pian saadaankin taas jo helpommin kaikille aikoja!! Tätä hullua kiirettä on enää jäljellä 2 viikkoa ja sitten saakin alkaa keskittyä vain Olet Ihanssa olemiseen ja joulun valmisteluun!! On ollut taas tosi kivaa olla mukana jossain ihan uudessa jutussa ja tutustua ihan mahtaviin ihmisiin : ) Oon ollut tosi onnellinen tästä uudesta projektista vaikka se onkin vienyt nyt paljon aikaa.. Liikepäivät ovat venyneet pitkiksi mutta ihanaa on se, että työ ihkussa on niin rentoa. Ihanassa on muutenkin niin kotoisa fiilis, että sitä voi melkein jo sanoa toiseksi kodiksi. Ensi viikon perjantaina on Movember bileet ja toivon todella, että TE KAIKKI MIEHET olette osallistuneet kampanjaan!? Me ollaan taas "viiksi kojulla" perjantaina eli sinne saa ja pitääkin tulla meitä moikkaamaan. Tarkoitus olisi myös järkkäillä Jessican kanssa pikkujoulut ja muuttaa Olet Ihanan ilme jouluiseksi. Luvassa on myös joulukalenteri, johon asiakkaat saavat osallistua. ( siitä lisää myöhemmin)


Muistakaa varailla pikkujoulu ja uuden vuoden meikkaus- ja kampaus aikoja ajoissa. Muistakaa käyttää vielä loppuvuodelle city shoppari alea eli kerran käytettävä tarjous ; leikkaus- ja värjäyspaketit ja meikkauspalvelut - 30% ja jatkuva tarjous parturikampaamo palvelut ja meikkauspalvelut - 15% !! 


Ja olihan meillä oli marrasmarkkinatkin pari viikkoa sitten ja oli taas hauska päivä! Tässä vähän kuvia päivältä..Marrasmarkkinoilla kävi myös tulevia Olet Ihanan pikku asiakkaita ;) 
Pitää heti pienestä pitäen opettaa tavoille! 


Ihanaa viikkoa kaikille!!! Suvianni!1 kommentti: