sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Siveltimet!

Siveltimet ovat meikkiammattilaisen tärkein työväline. Myös jokaisen kauniin meikin edellytys on hyvät siveltimet. Et tarvitse meikkipussiisi kuitenkaan kymmeniä siveltimiä ajatellen arkimeikkiä mutta muutamalla hyvällä siveltimellä saat jo siistin ja kestävän meikin. MSCHICin sivellin kokoelmasta löydät siveltimet, joilla työstät ammattitasoisen meikin kasvoillesi. 14 siveltimen kokoelma koostuu pohjustus-, korostus/ varjostus -, poski-, huuli- ja erilaisista silmämeikkisiveltimistä. Niiden materiaalina on käytetty vuohen- ja poninkarvaa sekä synteettistä karvaa riippuen siitä, mikä toimii ihanteellisimmin sen tarkoitukseen. Kirjoitten nyt hieman lisää siveltimistä ja mitkä niistä olisi jokaisen pussukassa tarpeellisia.
Ammattilaisen sivellinboxi pursuaa jos jonkinlaista sivellintä ja jokaisella on aina omat suosikit.

Korkealaatuinen MSCHIC-peiteaine/huulipunasivellin. Pienellä siveltimellä peität peiteaineen kanssa hyvin yksittäiset kohdat ja saat silmänaluset näyttämään tasaiselta.
PROvinkki sivellin on ihanteellinen peittämään myös ne pienet värierot aivan ripsirajan tuntumasta. Häivytä sävy sormella tasaiseksi.


Tämä sivellin sopii pienempien yksityiskohtien työstämiseen. Siveltimen pää on ponin karvaa, jonka ansiosta runsaspigmenttinenkin luomiväri levittyy kauniisti. 
Tämän siveltimen avulla teet kauniin banaanivarjostuksen luomivaon alueelle tai pehmennät eyeliner-rajausta luomivärin avulla. Sivellin on ponin karvaa, joka sopii myös runsaspigmenttisen luomivärin levitykseen.
PROvinkki: Banaanivarjostuksen silmää suurentava efekti saadaan, kun banaanivarjo nostetaan hieman luomivaon yläpuolelle ja häivytetään kevyesti kohti kulmaluuta.
  Korkealaatuinen MSCHIC poskipunasivellin. Materiaalina käytetty vuohenkarvaa. Siveltimen pyöreäksi muotoiltu pää mahdollistaa poskipunan levittymisen kauniisti poskipään alueelle. Poskipuna sivellin on tarpeellinen kaikille, sillä voit tarpeen tullen levittää poskipunan, aurinkopuuterin ja irtopuuterin. Kuitenkin sekä puuteri- että poskipuna sivellin on hyvä olla että saat raikkaan ja kauniin lopputuloksen.
PROvinkki: poskipuna raikastaa meikkilookin! Pieni sipaisu tekee jo suuren vaikutuksen.

Korkealaatuinen meikkivoidesivellin, jonka avulla luot täydellisen meikkivoidepohjan. Lisää meikkivoidetta paikallisesti niihin kohtiin, jotka vaativat enemmän peittoa tai levitä siveltimellä meikkivoide koko kasvoille. Meikkivoidesivellin on ehdottomasti oma suosikkini, sillä säästät meikkivoidetta noin 30% verrattuna meikkisieneen ja lopputulos on tasainen. Plussaa on, että meikkivoidesivellin tuntuu kasvoilla todella miellyttävälle.
PROvinkki: Käytä kämmensyrjääsi apuna meikkivoiteen annostelussa.

Korkealaatuinen MSCHIC varjostussivellin, joka sopii erinomaisesti myös korostusten tekemiseen. Viistopäinen muotoilu, jonka avulla luot helposti varjostuksen poskiluun alapuolelle ja häivytät sen nenää kohti. Ammattilaisten salainen ase. 
 


  
Korkealaatuinen MSCHIC luomivärisivellin. Erinomainen häivytykseen ja kun luomiväriä halutaan levittää laajemmalle alueelle.
PROvinkki: käytä häivytyksessä apunasi vaaleampaa luomiväriä. Näin saat sävyt liukumaan kauniisti luomella kohti kulmaluuta. Jätä valoa kulmakarvan alle.
Luomivärisiveltimistä yksi suosikkini!
Korkealaatuinen MSCHIC-puuterisivellin. Puuterisiveltimessä käytetään vuohenkarvaa, joka toimii erittäin hyvin puuterlin levittämisessä, ylimääräisen puuterin poistamisessa tai esimerkiksi poskipunan rajan häivyttämisessä.
Puuterisivellin tulisi löytyä jokaiselta naiselta, sillä levität helposti ja tasaisesti puuterin sekä tarvittaessa varjostusvärin / aurinkopuuterin. Jos omistat puuterisiveltimen, et välttämättä tarvitse vippaa. 
PROvinkki; Levitä puuteri mahdollisimman ohuesti, jotta pohjustus säilyy luonnollisena.


Ihanteellinen varrellinen Kabuki-sivellin. Tämän Kabuki siveltimen avulla luot kauniin mineraalipohjustuksen koko kasvoille. Levitetään kasvoille pyörivin liikkein. Erittäin hellä ja pehmeä sivellin herkimmällekin iholle.
PROvinkki: Tämä Kabuki-sivellin on malliltaan kompakti ja mahdollistaa yksityiskohtien työstämisen. Käy tarkasti läpi alueet, jotka kaipaavat enemmän peittoa.
Ihanteellinen Kabuki-sivellin, jonka avulla luot kauniin mineraalipohjustuksen koko kasvoille. Levitetään kasvoille pyörivin liikkein. Erittäin hellä ja pehmeä sivellin sopii herkimmällekin iholle. Huom. MSCHIC-mineraalimeikki on erittäin riittoisaa, lisää pieniä määriä kerrallaan.
PROvinkki: mikäli ihosi on kuiva tai pintakuiva, tee levitys huolellisesti. Kun mineraalimeikki pyöritellään iholle, se muuttuu ihon oman rasvan kanssa voidemaiseksi.
Tämän korkealaatuisen MSCHIC-rajaussiveltimen avulla saat kauniin ja siistin rajauksen, joka tuo silmäsi muodon esiin. Sopii hyvin geelimäisiin, rasvaisiin tai kasteltaviin rajausväreihin. Ohut ja terävä kärki. Näitä siveltimiä löytyy omasta pakista melko monta koska liner rajaukset ovat omaan mieleen ;) 
Ihanteellinen sivellin kulmakarvojen viimeistelyyn tai muotoiluun. Voidaan käyttää kuivana tai kosteana. Viistopäinen kärki. Lisää kulmaväriä pieniä määriä kerrallaan. Käy kulmakarvat läpi lyhyin vedoin käyttäen kahta eri tummuusastetta, näin lopputulos on luonnollinen.
PROvinkki: Tämä sivellin on ihanteellinen myös rajausten tekemiseen! Voit käyttää sitä rajauksessa luomivärin tai rajausaineen kanssa. Kuivalla siveltimellä saat pehmeän ja luonnollisen ilmeen. Kostutettu sivellin taas antaa intensiivisemmän lopputuloksen.
Siveltimiä on vielä paljon paljon lisää ja monia erilaisia mutta tässä ne tärkeimmät : ) 
Muistathan aina putsata siveltimet käytön jälkeen tai vähintään kerran viikossa. Mielestäni paras putsari siveltimiin on perus palasaippua tai fairy! Niillä lähtee varmasti lika ja rasva. Kuivata siveltimet aina lappeellaan, ei pystyssä. Välillä on myös hyvä desinfioida siveltimet, ne ovat oiva kasvualusta kaikille pöpöille. 
MSCHIC meikkisiveltimiä on nyt saatavilla meiltä ja pääset testailemaan niitä myös ennen ostoa : ) Annamme mielellämme lisää vinkkejä ja ohjeita niiden käyttöön. 


Suvianni 


ps. Anteeksi että kuvat ja tekstit on sekaisin. En saanut millään niitä kohdilleen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti