perjantai 30. maaliskuuta 2012

MSCHIC kevään uutuudet!

Jei vihdoin ne saapuivat! Nimittäin kevään meikki uutuudet : ) 
Itsehän olen hullu valokynäfani ja nyt saatiin huippu hyvä valikoima uusia peitetuotteita MSCHICILTÄ.


Mineral Undereye Brightener
Peittävä silkinpehmeä mineraalivalokynä häivyttää tummat silmänalukset ja kirkastaa ilmeen välittömästi. Mineral Undereye Brightener levittyy tasaisesti eikä kerry juonteisiin. Valokynä ei kuivata ihoa, on kestävä, ja pieni määrä riittää häivyttämään vähäunisen yön jäljet. Tuote myydään kätevässä sivellinkynässä, joka on helppo ottaa mukaan.Tuote ei sisällä parabeeneja eikä hajusteita.

Mineral Red Neutralizer
Mineral Red Neutralizer on kevyesti oliivibeigen sävyyn taittava peiteaine, joka häivyttää tehokkaasti punaisuuden kasvoiltasi ja saa ihon näyttämään tasaiselta.

Mineral Concealer
Mineral Concealer korjaa ihon pieniä värivirheitä. Peittävä silkinpehmeä tuote ei kuivata ihoa ja lopputulos on kestävä. Tuote myydään kätevässä sivellinkynässä, joka on helppo ottaa mukaan. Tuote ei sisällä parabeeneja eikä hajusteita


Saatiin toinenkin uusi suosikki tuote, puuterimainen kulmaväri. 
Värejä löytyy kahta. Tumma ja vaalea eli bruneteille ja blondeille ;)Tällä on super helppo loihtia luonnolliset ja kauniit kulmat.Olet ihanaan on nyt myös saapunut MSCHICIN ihanat 9 luomiväriä!! Lookbook on ollut kovassa käytössä ja ollaan ihastuttu kovasti luomiväreihin. Kiva, että niitä on nyt yksittäisinäkin ja saa valita omat suosikki sävyt meikkipussukkaan. Luomiväri on mineraaliluomiväri, ei talkkia, ei parabeeneja, ei hajusteita. Levittyy ja häivyttyy kauniisti ja mikä parasta, pigmenttiä löytyy!! 
Tulehan päivittämään meikkipussisi sisältö ;) 
Ihanaa viikonloppua! Enää 2 viikkoa 3-vuotis bileisiin!!
Suvianni 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti