perjantai 13. huhtikuuta 2012

Synttäriarvonta!

Voitteko kuvitella, että Olet Ihana on jo 3- vuotta vanha!!! 
Miten mahtavaa!! Aika on mennyt ihan siivillä ja ollaan Jessican kanssa
kyllä saatu paljon yhdessä aikaan. Olet Ihana on ollut kyllä elämäni paras päätös. 
ISO Kiitos siitä kuuluu kyllä maailman parhaalle kollegalle ja ystävälle.
Huomenna sitten juhlitaan synttäreitä ja toivottavasti mahdollisimman 
moni pääsisi paikalle.


Haluttiin laittaa synttäreiden kunniaksi synttäriarvonta pystyyn tänne blogiinkin. 
Koska ihana täyttää 3 vuotta niin arvonnan voittaja saa 30 € arvoisen lahjakortin Olet Ihanaan. 


Arvontaan voit osallistua kertomalla meille, mikä on ollut paras muistonne Olet Ihanasta tai meistä 3- vuoden aikana! ? Arvomme ensi viikolla blogikisan voittajan mutta huomenna on mahdollisuus tuplata mahdollisuudet voittaa, saapumalla ravintola birdsiin juhlimaan ; )


Suvianni

11 kommenttia:

 1. Paras muisto Olet Ihanasta on tietenkin te, ihanat omistajat :) Hämmentävää miten paljon jaksatte järjestää kaikkea mukavaa häppeninkiä työnne lisäksi!

  VastaaPoista
 2. Paras muisto on ripsienpidennyshetket :) Kun juteltiin Ilosaaresta ja Thaimaan matkasta ja kaikesta. Sain niin hyviä vinkkejä Thaimaahan, että loma oli oikein onnistunut! Nyt olen reissaamassa Argentiinassa, mutta kun kesä koittaa ja palaan Suomeen, olen todennäköisesti ripsien ja hiustenlaiton tarpeessa :) Kiitos tytöt, olette itsekin ihania!

  VastaaPoista
 3. Aina saa niin hyvää palvelua teiltä. Kiitos siitä:) Muistan aina sen hetken, kun Jessica tuli Vanhaan satamaan Finnish Catwalkiin meikkaamaan. Tytöt ovat tosi joustavia tilanteessa kuin tilanteessa ja erittäin ammattitaitoisia!
  Lisäksi heillä on lämmin sydän. Tästä esimerkkinä kaksi Kairon katulapsille tehtyä muotinäytöstä talkooperiaatteella. Iso hali teille:) yst. Jaana Kiuru /Isoäidin Aikaan

  VastaaPoista
 4. En tiedä onko ne välttämättä muistoja muita parempia, mutta hetket Olet Ihanan alkuajoilta ja avaamishulinoista on varmasti ikimuistoisimpia. Muistan kun Jessica teki super löydön naapurista parturituolin ja pesupaikan muodossa ja sen, kun ompelit yötä vasten ensimmäisiä tyynyjä ikkunalaudalle. Ja erityisesti sen, kun monena iltana juoruttiin täpötäydessä 20 neliön liikkeessä ja väkerrettiin helmikoruja. :)

  Aika pitkän matkan ootte jo kulkenut kultamurut.

  <3: Viivi

  VastaaPoista
 5. Parasta teidän tytsyjen lisäksi on hyvä palvelu ja se, että teidän tyylivinkkeihin voi luottaa aina! Lisäksi mukavat kekkerit :)

  Laura

  VastaaPoista
 6. Olet ihanassa on aina tosi kivaa käydä ja sympaattinen + sosiaalinen tunnelma, plus ulos kävelee aina nätimpänä :) Mutta erityiskivoja muistoja on mm. ravintolapäivän vohvelihulinan seuraaminen ja ehdottomasti viime vuoden Naisten kymppi, joka alkoi Olet ihanan superaamiaisesta ja jatkui aurinkoisissa ja reippaissa tunnelmissa. Paljon onnea Olet ihanan ihanille, ja juhlimisiin illalla!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Mieleen painuvimipia hetkiä ovat mm. Suviannin ihanista ihanin intialainen päähieronta, Jessican kanssa hiusvärin laiton lomassa käydyt syvälliset keskustelut ja teidän kanssa tehdyt testikuvaukset.. Aina teidän liiketila jaksaa myös ihastuttaa jollain uudella hienolla yksityiskohdalla. Parasta on kuitenkin kokoinaisuus, lämmin tunnelma ja se, että teidän paikalla on sielu! Sinne on aina yhtä kiva tulla! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania kommentteja, tulee ihan tippa silmään, kaikki ansaitsisivat lahjakortin! :) Olette ihania!! :)

  VastaaPoista
 10. Kaikkein rakkain muisto teistä on menneeltä tammikuulta, kun sain heittäytyä teidän huomaan ja saada parasta mahdollista palvelua omana hääpäivänä ja jo ennen sitä...
  Teidän "käsittelyyn" voi aina luottaa: lopputulos on taattua, varmaa laatua. Hääpäivä oli ainutlaatuisen ihana ja ikimuistoinen päivä, josta suuri kiitos kuuluu teille IHANAT: olo oli koko ajan kuin prinsessalla...

  Ootte Supertypyjä Anni&Jessi <3

  VastaaPoista
 11. Olet ihanaan on aina mukava tulla :) Siellä ollessa ja sieltä lähtiessä on niiin hyvä mieli! Ja kaikenlaiset tapahtumat on ihan huippuja, päällimmäisenä on jääny mieleen tunnelmalliset syystanssit <3

  Kati

  VastaaPoista