perjantai 2. marraskuuta 2012

MOVEMBER 2012


 TERVETULOA MOVEMBERIIN

 Olet Ihana on ollut mukana jo 2 vuotta Movember kampanjassa ja haluamme olla mukana myös tänä vuonna ja tietenkin isolla panoksella!! 
Toivommekin, että meidän ihanat asiakkaat, ystävät ja perheet ottaisivat myös osaa Movemberiin ja lähtisivät mukan hyvän asian puolesta. 
Marraskuu ja koko kampanja on virallisesti lähtenyt käyntiin eilen ja nyt jo kampanjaan on saatu mielettömän hyvin porukkaa mukaan. 


Me olemme siis perustaneet Olet Ihanalle oman tiimin ja toivomme, että lähtisitte joukkueeseen mukaan, lahjoittamaan ja keräämään lahjoittajia. Pienikin lahjoitus tulee tarpeeseen ja upeaa olisi, että kerrot asiasta eteenpäin.
Tässä siis linkki meidän virallisille MO-sivuille, josta pääsette mukaan messiin!! http://fi.movember.com/mospace/

Miehet ovat vetäneet viiksensä lyhyeksi, jotta projekti voi alkaa mutta muistetaan me MO-siskot olla myös mukana tukemassa. 


 Movemberin viralliset sivut http://fi.movember.com/?home
 
"Joka vuoden marraskuussa Movember-kampanja pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Niillä kerätään kipeästi tarvittavaa rahaa, jolla lisätään tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista. Ensimmäiset Movember-viikset kasvatettiin jo vuonna 2003 Australiassa ja sen jälkeen sana on kiirinyt Movemberista ja miesten terveyskysymyksistä ympäri maailman. Virallisia Movember-kampanjoita järjestetään nykyään Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Suomessa, Alankomaissa, Tanskassa, Norjassa, Belgiassa, Tsekin tasavallassa, Espanjassa, Hong Kongissa, Singaporessa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Itävallassa. Ympäri maailmaa asuvat Mo Brot ja Mo Sistat ovat tärkeässä asemassa – ilman heitä Movember ei olisi kasvanut nykyiseen mittaansa. Rekisteröidyttyään movember.com –sivulla (rekisteröityä voi vaikka tänään), miehet (Mo Brot) aloittavat marraskuun ensimmäisenä päivänä naama puhtaaksi ajeltuna Movemberin ja loppukuun ajan he kasvattavat itselleen viiksiä. Miesten tavoitteena on kerätä rahallisia tukijoita viiksienkasvatusprojektilleen, jota myös naiset (Mo Sistat) voivat tukea parhaansa mukaan. Kuun lopussa järjestetään sitten perinteiset bileet, jossa Mo Brot ja Mo Sistat juhlistavat viiksiprojektin ja varainkeruun päättäjäisiä. Bileet huipentuvat tavoiteltujen Miss Movember- ja Man of Movember -tittelien julkistamiseen.

Mo Brot auttavat parantamaan miesten terveyttä. Marraskuun ajaksi heistä tulee liikkuvia ja puhuvia mainostauluja. Mo Brot tuovat teoillaan ja puheillaan esille tärkeää aihetta, josta puhutaan hyvin vähän. Yhdessä me annamme miesten terveydelle uudet kasvot."Jos haluat kysyä lisää kampanjasta voit soittaa tai meilata meille niin kerromme lisää!! Nähdään VIIMEISTÄÄN marraskuun lopussa Movember gaalassa, jossa me viimestään hoidellaan teidän viiksiasiat kuntoon ;)

Suvianni & Jessica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti