maanantai 12. marraskuuta 2012

Ripsienpidennykset ja marraskuun tarjous!

Pitkästä aikaa vähän juttua ripsistä, koska uusia asiakkaita tulee aina ja monia kiinnostaa ripsien työstäminen, huolto, pysyvyys jne.. : )Ripset ovat jatkuvasti eri kasvuvaiheessa. Kuidut pyritään liimaamaan aina ensin lyhyimpiin, kasvuvaiheen alussa oleviin ripsiin, jolloin kuitu kestää ripsessä koko ripsen elinkaaren ajan. Kuituja laitetaan myös pidempiin lepovaiheessa oleviin ripsiin, vaikka kuidut eivät kestäkään rivistössä tällöin yhtä pitkään, kun kasvuvaiheessa olevissa ripsissä. Näin ripsistä saadaan luonnollisen näköiset. Tarkoitus on kuitenkin aina laittaa ripset "täyteen" eli jokaiseen yksittäiseen omaan ripseen asennetaan yksi YKSITTÄINEN kuitu.

Ripsien normaali elinkaari on 4-12 viikkoa. Kasvuvaiheen lopussa ripsi tippuu luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Kuituja kiinnitettäessä ei voida tietää, missä vaiheessa mikäkin ripsi on, joten on normaalia, että rivistöstä saattaa tippua jo seuraavina päivinä muutamia kuituja. Joidenkin asiakkainen ripsen elinkaari on pitkä ,joten silloin huoltävälit saattavat olla pidempiä, jolloin liimakin saattaa alkaa jo "pettää" eli myös pelkkiä kuituja voi tippua ilman omaa ripseä. 

Huolto tulisi suorittaa noin 3-4 viikon välein pitääksesi ripset aina kauniin näköisinä. Luonnollisen tuloksen saavuttamiseksi ripsiä laitetaan noin 60-140/silmä. Huolloissa ripsiä lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin. Kuitujen määrä riippuu aina asiakkaan omien ripsien määrästä. Lopputuloksen määrittää kuitujen kaarevuus, paksuus ja pituus. Itse suosittelen ohuita (0.15) kuituja ja pituus kannattaa katsoa oman ripsen pituuden mukaan. Mielestäni parhaat ripset ovat luonnolliset ja kauniit. 

Älä kastele ripsiä 24h ripsien laitosta. Samana päivänä ei siis suositella hikoilua, saunaa,solariumia, suihkua tms.. 
Muista myös hankkia öljytön meikinpoistoaine ja muista harjata ripset päivittäin ripsiharjalla. 
Muuten voitkin elää ripsien kanssa normaalisti ja helposti ;) Nyt kannattaa siis laittaa räpsyt kuntoon tulevia pikkujouluja varten, 
KOSKA Marraskuun aikana kaikki uudet ripsienpidennykset 70 € !! 
Varaa siis oma aikasi heti!! 


Olet Ihana
Suvianni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti