sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Ihana shiatsu

Nyt haluan suositella lämpimästi kaikille jotain ihanaa, rentouttavaa, hoitavaa ja energisoivaa. Nimittäin shiatsua. 

Itse olen tottunut tähän hoitomuotoon pienestä asti, koska äitini on shiatsuhieroja. Tavallaan kehoni "vaatii" tätä hoitoa. Koska äitini asuu kaukana käyn shiatsussa Tiina Mankilla punavuoressa. Mikä parasta, Tiina on Olet ihanan naapuriyrittäjä, joten Jessican kanssa voidaan hipsiä hoitoon vaikka kesken työpäivän.

Itse tutustuin Tiinaan joogan kautta, shiatsun lisäksi Tiina pitää mielettömiä joogatunteja ympäri helsinkiä eri joogasaleilla. Sen lisäksi, että Tiina on taitava joogaopettaja on hänellä ihanat ja parantavat kädet. Tiinan luo on aina helppo mennä ja tuntuu, että oma oloni paranee jo pelkästään siitä, että näen Tiinan! :)

Jokaisen täytyisi ottaa välillä pieni hetki itselleen ja pysähtyä rentoutumaan. Itse olen tehnyt lupauksen, että hoidan kehoani säännöllisesti ja "sijoitan" itseeni jotta jaksan joka päivä paremmin. Etenkin yrittäjälle on melko tärkeää pysyä hyvässä kunnossa. 
Itse koen shiatsun hoitavana ja  rentouttavana. Hoidon jälkeen lähes joka kerta oloni on super energinen, lihas jännitykset helpottavat, huomaan uusien ideoiden heräävän ja ajatusten kulkevan paljon paremmin. 

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva, Japanissa kehittynyt shiatsu on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa kehon meridiaani- ja akupisteitä painetaan peukalolla ja kämmenellä. Hoidossa käydään läpi kaikki ihmiskehon meridiaanit eli energiakanavat. Asiakas makaa tyypillisesti lattialla futonin päällä rennot vaatteet päällä. Hoito tasapainottaa ja säätelee kehon energioita. Kun kehomme energiat saadaan virtaamaan vapaasti, keho tasapainottuu, elinvoima lisääntyy ja keho pystyy poistamaan kehon häiriötiloja. Shiatsu antaa apua moniin vaivoihin esim. päänsärkyihin, stressitiloihin, väsymykseen, lihaskipuihin,  unettomuuteen, kuukautisvaivoihin, ruuansulatushäiriöihin, masennukseen jne..

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI SHIATSUA KAIKILLE ja etenkin toivon, että varaatte ajan ihanalle Tiinalle!! Nyt esimerkiksi huippu joululahjaidea itselle tai jollekin rakkaalle! Tiinan löydät facebookista ja nettisivut löydät osoitteesta http://tiinamankki.blogspot.fi/

Super ihanaa alkavaa viikkoa,
Suvianni 

 nesteiden aineenvaihduntaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti