tiistai 31. joulukuuta 2013

Kiitos tästä vuodesta!

Pakko vielä tulla kiittämään vuodesta 2013 ennenkun lähdemme juhlistamaan tulevaa vuotta.
Itselle pian päättyvä vuosi on ollut monella tapaa opettavainen ja kiitollisuuden aiheita on kasapäin. Yhtenä isoimpana kiitoksen aiheena on oma liike- Olet ihana. Tietenkin sen kylkiäisenä maailman paras työystävä Jessica ja te kaikki meidän ihanat asiakkaat. Kuten aikaisemmassa tekstissä mainitsin, te mahdollistatte meidän unelma työn ja ollaan niin iloisia teistä!Tästä vuodesta on jäänyt käteen ihan mahtavia kokemuksia ja mahdollisuuksia omassa työssä. Erilaisia projekteja, kuvauksia, uusia kontakteja, ystäviä ja tietenkin Olet ihanan muutto uusiin ja isompiin tiloihin.  Punavuori on ottanut meidät hyvin vastaan ja ollaan "kotiuduttu" hyvin kankurinkadulle.
Keväällä jännitti aikalailla löydetäänkö uudet tilat ja löytääkö asiakkaat meidät vaikka muutetaan pois kampista. Elämä yllätti taas mukavasti ja uudet isommat tilat löytyivät melko helposti ja varmasti lähes kaikki vanhat asiakkaat kolkuttelivat pian uuden oven takana ;) On myös mahtavaa huomata, että uudet asiakkaat ovat löytäneet meidät ja toivottavasti ensi vuonna saadaan vielä paljon lisää uusia ihania!

Mulla on hyvä tunne, että ensi vuodesta tulee huippu ja vuosi 2014 tulee olemaan täynnä upeita onnen hetkiä!! Olet ihana täyttää keväällä 5- vuotta ja luvassa on ainakin kunnon pirskeet!!

Toivon, että te kaikki pystähdytte myös miettimään mikä on ollut teidän tämän vuoden huippuhetki, mistä asioista olette kiitollisia ja mitä unelmaa kohti menette tulevana vuotena.
Itse olen tehnyt taas aikamoisen unelma listan ensi vuodelle ja toivon mukaan toteutan niistä jokaisen vuoden 2014 aikana.Nauttikaa uuden vuoden juhlista, pitäkää hauskaa ja nähdään ensi vuonna. OLETTE IHANIA!
ETENKIN SINÄ JESSICA! IHANAA ETTÄ OLET OLEMASSA, LOVE YOU!

Suvianni


1 kommentti:

  1. Kiitos <3<3 Viisi mahtavaa, opettavaista, iloista, hauskaa vuotta jo takana! Pian juhlitaan!:)

    VastaaPoista