maanantai 3. marraskuuta 2014

Ripsienpidennys ale

Ihana Vilma P. kirjoitteli blogissaan ripsienpidennyksistä ja Vilman blogin lukijoille onkin nyt tarjous uusista ripsienpidennyksistä. Eli uudet ripsienpidennykset marraskuun ajan 80€ !!
Käy kurkkaamassa!! Itse suosin luonnollisia pidennyksiä, toki pituuksia löytyy 7 millistä 15 milliin ja muutamaa eri paksuutta. Paras ja pitkäkestoisin lopputulos saadaan, kun kuidut ovat ohuita ja pituus sopiva omiin ripsiin suhteutettuna. Tällöin pidennys ei rasita omia ripsiä ja pysyvyys on parempi. Itse käytän aina 2-3 eri pituutta sekaisin, koska omatkin ripset ovat eripituisia ja tällä tavoin lopputulos on siis luonnollisempi. Huoltovälit asiakkaillani ovat 3-5 viikkoa, riippuen ripsien uusiutumisesta. Tottakai pysyvyyteen vaikuttaa myös miten itse hoidat ripsiäsi, käytätkö meikkiä, kuinka paljon urheilet jne. 

Ensimmäisella kerralla suunnitellaan yhdessä millaiset ripset asiakas haluaa ja annan vinkit parhaaseen lopputulokseen :) 

Uusia aikoja löytyy vielä hyvin lähiviikoille ja muistakaa, että ollaan aina sopimuksen mukaan auki. Aikoja voit varata soittamalla, tekstiviestillä ja sähköpostilla. 

Aurinkoa alkavaan viikkoon,
Suvianni 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti