tiistai 8. syyskuuta 2009

ARTDECO



Olet ihanan hyllyiltä löytyy myös ARTDECO sarjan meikkejä!

Meikkaajina olemme huomanneet, että ARTDECO on kuluttajaystävällinen sarja, jolla loihdit myös pitkäkestoisen ja ammattimaisen meikin. ARTDECOn kokoelmasta löydät suuren ja aina ajankohtaisen väriskaalan meikkejä, erikoistuotteet ammattimaiseen meikin tekoon ja trendikkäimmät uutuudet. ARTDECOn meikit uusiutuvat useasti ja lähes aina löytyy jotain uutta ja inspiroivaa. Itse pidän erityisesti ARTDECOn laajasta ja sähäkästä luomiväri valikoimasta, josta löytyy kymmeniä eri värisävyjä. Matta- ja helmiäis sävyjä, ihan oman mielesi mukaan. Itselle tärkeintä luomiväreissä on niiden pysyvyys ja värivalikoima. Luomivärin täytyy pysyä mukana menossa usein koko päivän, kuvauksia unohtamatta!! ARTDECOn luomiväreistä löytyy siis juuri sopivasti pigmenttiä ja pysyvyys on todella hyvä.

Laajan ja jatkuvasti uusiutuvan tuotevalikoiman ansiosta ARTDECO on laadukas ja korkealuokkainen mutta silti edullinen meikkisarja. Tuotteet ovat myös helppokäyttöisiä ja me autamme sinua aina tuote valinnoissasi. Oikean sävyisen meikkivoiteen löytymisessä tai vaikka vain mieleisesi luomivärin löytymisessä.


Olet ihanassa järjestämme myös erilaisia meikki- iltoja ja kursseja.

Voit koota esimerkiksi työporukan tai kaveriporukan kasaan tai tulla ihan vain itseksesi oppimaan uusia vinkkejä meikkaamiseen. Autamme sinua meikkaamaan itse itsesi.

Kysy lisää kursseista Olet ihanasta, suunnitellaan juuri sinulle tai ryhmällesi sopiva kurssi.


p.s suunnitelmissa on järjestää kuukauden sisään ARTDECO ilta, jossa opettaisimme samalla hyvän ja pitkäkestoisen meikki pohjan tekoa. Olisiko sinulla kiinnostusta tämän tyyliseen iltaan?? ;)
Olet ihana,
Suvianni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti