sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Sunnuntai..

Kuten ehkä olette jo huomanneet olemme Jessican kanssa melko hyviä viettämään erilaisia tyky/hyvinvointi/virkistys/rentoutus- päiviä ja iltoja.

Pari viikkoa sitten suuntasimme Jessican, siskoni ja ystävämme kanssa aivan ihanalle sunnuntai brunssille Villipuutarhaan Kallioon. Suosittelen todella, varsinkin naisille. Tänne en ehkä raahaisi omaa miestäni mukaan vaan Villipuutarha on ehdoton naisten paikka. Toki suon miehillekin mahdollisuuden mahtavaan brunssiin. Paikka on niiiiiin suloinen ja ehkä hieman olet ihanan tyylinen.. Kumpa meillekin mahtuisi vielä muutama vanha nojatuoli ja kunnon jääkaappi ;)






Villipuutarhasta suuntasimme vielä Valtteriin kirppislöytöjä tekemään. Itse löysin pari ihanaa kangasta, jotka tulette varmaan näkemään ainakin ihanan tyynyissä.

Suunnitelmissa olisi järjestää marras- joulukuussa vielä joulukirppis mutta infoa siitä sitten lähempänä. Sitä ennen Olet ihanassa vielä paljon kaikkia kivoja juttuja, joten EI mietitä vielä sitä joulua. Onneksi aurinko paistaa vielä ja lämpöä oli eilenkin vielä + 15 astetta.
Itse en ole pahemmin viikonloppuna ehtinyt kauniista syksypäivistä nauttia mutta ei haittaa, viikonloppu on mennyt rentoutuessa ja opiskellessa aromaterapiaa. Nyt Olet ihanassa aromahierontaa !virallisesti! tarjolla. Oma suosikkini on ehdottomasti aroma jalkahieronta.
Aromaterapiasta lupaan kirjoitella lisää ensi viikolla.

Syksyistä sunnuntai päivää!!

Olet ihana,
Suvianni

3 kommenttia:

  1. mites noi peuranpäät? jos ei nojatuolimahdu, niin kai seinillä on tilaa? ;D

    VastaaPoista
  2. onneksi mesekin on ikuistettu mukaan:)

    jessica

    VastaaPoista
  3. niimpä ;) mese ennen kaikkea!!!
    Siitä tulee vielä joskus parempaa materiaalia :P
    NIIN ja viivi mä arvasin, että peuran päistä tulee puhetta...

    VastaaPoista