lauantai 12. syyskuuta 2009

Kuukauden luottotuotteet!!


Ihanan Jessica ja Suvianni valkkailee tästä edes joka kuukausi omat luottotuotteensa!

Jokaisella meistä on varmasti omat "vakkari" kasvovoiteet, shampoot, lakat, meikit, tuoksut jne.
Minulla myös mutta vessassa keikkakamoja kasatessa huomasin taas, että kaapit pursuavat yli kaikenlaisia purkkeja ja purnukoita. Itse ajattelin tehdä syys-siivon kaappeihin, valkata tilalle vain luottotuotteitani ja pitää lupaukseni että en osta uusia tilalle ennenkuin vanhat on loppu.
En kuitenkaan VOI TÄYSIN luvata, että pysyisin lupauksessani, koska rakastan kokeilla uusia kosmetiikka tuotteita. Erityisesti erikoiset purkit ja hyväntuoksuiset tuotteet uppoavat minuun.Tasaa keskelle
Olet ihanan Jessica valkkasi tämän kuukauden luottotuotteeksi
Wellan pure aqua essence hiusten hoitoaineen. Tuote on super kosteuttava ja tuoksuu ihanalle. Hoitoaine on hiusten luonnollista kosteustasapainoa säilyttävä ja on hiuksiin jätettävä . Voit käyttää tuotetta suihkun jälkee, sekä kuiviin hiuksiin. Pelasta päiväsi lisäämällä pari tippaa hoitoainetta, joka siloittaa pörröistä tukkaa ja antaa kiiltoa. Tuote sisältää koteloituneita mikrohienoja vesipisaroita, jotka vapautuvat hierottaessa kämmenten välissä ja imeytyvät hiusrakenteeseen.


Suvianni puoletaan valitsi luottotuotteekseen nyt Ciaten PAINT POTS kynsilakat.
Pitkäkestoiset ja maukkaat sävyt innostaa lakkaamaan kynnet joka päivä ja aina erivärillä. Salonkilakkojen ehdoton etu on, että ne kuivuvat super nopeasti. Myös täydellisen lakkaustuloksen saaminen on helppoa, koska lakan sivellin osassa on 250 optimoitua kuitua. Suokkisävyni ovat tällä hetkellä ehdottomasti cupcace queen ja cabaret.
Muistahan aina käyttää lakan alla aluslakkaa ja päällyslakkaa. PAINT POTSEISTA löydät myös huipun SPEED COAT päällyslakan, jolla korjaat epätasaisuudet ja pidennät lakan pysyvyyttä kynnessä.


Tänään Jessican kanssa oltiin heti aamusta reippaana liikkeellä meikkaamassa ja laittamassa kampauksia yhdelle morsiamelle ja juhlavieraille. Itse myös korjailin kaverin ripsienpidennyksiä ja Jessica meikkasi ja laittoi ystävänsä hiukset edustuskuntoon työpaikan juhliin, Emmistä tuli tosi nätti!! Ja kyllä kelpaa taas Lindankin räpsytellä ;)
Toivottavasti kaikilla on kivat juhlat tänään!!

Ihanaa lauantai- iltaa, nämä tytöt suuntaavat taas aamulla hieman rentoutumaan pitkän viikon jälkeen...

Olet ihana,
Suvianni

ps. Anteeksi kaikki miljoonat kirjoitusvirheeeet! Ehkä maisterikin kirjoittelee joku päivä paremmilla äidinkielentaidoilla ;)

kuvat: http://www.ciate.co.uk/content/, http://www.wellaprofessionals.fi/consumer/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti